ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ 

FD-100P    ΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ PARKING POINT 

Ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα για περιμετρική πλαγιοκάλυψη εξωτερικών χώρων ή διαχωρισμό εσωτερικών χώρων. Αποτελούμενο από μεμονωμένα φύλλα τα οποία τα οδηγούμε στο σημείο αποθηκευσης τους (parking point). Το κάθε φύλλο φέρει ταμπλά - profile αλουμινίου στο επάνω και κάτω μέρος του και η ανάρτηση του γίνεται σε άνω οδηγό αλουμινίου. Στο δάπεδο δεν υπάρχει οδηγός, αφήνοντας έτσι ελεύθερη τη διέλευση όταν τα φύλλα βρίσκονται μαζεμένα στο parking. Τα κρύσταλλα είναι ασφαλείας Tempered πάχους 10mm. Η ασφάλιση γίνεται με σύρτες ασφάλισης στο δάπεδο τους οποίους φέρει καθένα από τα φύλλα. Η στεγάνωση γίνεται με τη χρήση πολυκαρβονικών διάφανων αρμοκάλυπτρων ενδιάμεσα των φύλλων, ενά στα ακριανά φύλλα τοποθετείται προφίλ αρμοκάλυπτρο με βούρτσα για μόνωση με τους τοίχους.

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
Ελλάδα
PROFILES
Αλουμίνιου μασίφ προφίλ με υλικά στεγάνωσης.
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ PROFILES
Ηλεκτροστατική βαφή σε αποχρώσεις Ral , Ral Matt, Sable, απομίμηση ξύλου κ.τ.λ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
TEMPERED 10mm
ΡΑΟΥΛΑ ΚΥΛΙΣΗΣ
Ρουλεμάν βαρέως τύπου, αυτολιπαινόμενα και ρουλεμάν πιλότοι για την φορά παρκαρισματος. INOX 304 πύροι και σώμα από αλουμίνιο.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Σύρτες ασφάλισης inox σε κάθε φύλλο
και κλειδαριές δαπέδου σε κάθε πόρτα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΩΝ ΠΟΡΤΩΝ

Για την είσοδο ή έξοδο από τον καλυπτώμενο χώρο, ένα ή και περισσότερα από τα φύλλα δέχονται εξτρά σύστημα που τα μετατρέπει σε ανοιγόμενη πόρτα. Τα συστήματα που δέχεται η σειρά FD-100P είναι 2

S.O.C. ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ - ΕΚΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ

S.O.C. ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ - ΕΚΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ

Εφαρμόζει σε όποιο από τα ενδιάμεσα φύλλα θέλουμε. Η ανοιγόμενη πόρτα οδηγείται και αυτή στο χώρο αποθήκευσης (parking).
Μηχανισμός επαναφοράς οροφής , κλειδαριά, χειρολαβή και μανιβέλα χειρισμού του κλείστρου.

τεχνικεσ προδιαγραφεσ

© 2021 fsystem. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.